8.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Doi răniți în urma unui accident produs într-o intersecție din orașul Balș. Trei autoturisme implicate

- Advertisement -

Grav accident de circulație luni dimineață, în jurul orei 07:15, la intersecția Drumului Național 65 – European 574 cu strada Cireșului, din orașul Balș. Trei autoturisme au fost implicate în evenimentul rutier, iar două persoane au fost rănite, necesitând acordarea primului ajutor.

În urma sesizării accidentului la Inspectoratul de Poliție Județean Olt, prin apelul de urgență 112, pentru cercetări la fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Balș.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că în eveniment au fost implicate trei autoturisme, respectiv un autoturism condus de o femeie, în vârstă de 45 de ani, din comuna Găvănești, un autoturism condus de un bărbat de 35 ani, din orașul Balș, și un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din aceeași localitate. În urma evenimentului rutier, două persoane au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Orășenesc Balș”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

Potrivit unor surse, șoferul vinovat de producerea accidentului este femeia din Găvănești care nu a acordat prioritate de trecere mașinii ce circula în regim de taxi, pe DN 65 – E 574, și era condusă regulamentar de bălșeanul de 35 de ani. Ulterior, în urma impactului violent, ambele autoturisme au intrat în coliziune cu cea de-a treia mașină condusă regulamentar de celălalt bărbat din Balș, în vârstă de 45 de ani. La spital au ajuns conducătorul auto al taxi-ului și pasagerul din acesta.

Toți cei trei șoferi au fost testați de oamenii legii cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cauză fiind întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți