10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Centru de vaccinare anti COVID, varianta Omicron B. A. 4-5, înființat la sediul Policlinicii Vechi din Slatina

- Advertisement -

Un Centru de Vaccinare anti COVID-19, varianta Omicron B. A. 4-5, a fost înființat de autoritățile sanitare județene și funcționează începând de luni, 12 decembrie, la sediul secundar al Direcției de Sănătate Publică Olt, locația fiind municipiul Slatina, strada Aleea Tineretului, numărul 1 A, la Policlinica Veche. Momentan au fost primite doar 18 doze, respectiv trei flacoane a câte șase doze, care vor fi administrate oltenilor ce doresc să se vaccineze împotriva infecției COVID cu noul produs adaptat.  

Potrivit asistentei Gabriela Gogiu, purtător de cuvânt al DSP Olt, dacă adresabilitatea la centru va fi mare, nu se pune problema primirii altor doze de vaccin, având în vedere că acestea există în depozitul de la Craiova de unde noul vaccin anti COVID-19 poate fi repartizat județului.

Persoanele cu vârsta peste 12 ani și cu schema de vaccinare completă împotriva bolii COVID-19, cu produsele biologice Pfizer BioNTech, Moderna, AstraZeneca, Johnson & Johnson, și care doresc vaccinarea cu noul produs adaptat, se pot adresa direct Centrului de Vaccinare sau se pot programa telefonic pentru vaccinare la numărul 0721.269.297.

Pot beneficia de vaccinare, în aceste condiții, persoanele care au cel puțin trei luni de la ultima doză de vaccin anti COVID-19, din cele patru produse – Pfizer, Moderna, AstraZeneca și Janssen”, a menționat reprezentantul DSP.

Centrul de vaccinare al DSP Olt va avea următorul program de funcționare: zilnic, de luni până joi, în intervalul orar  08:00 – 16:00.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți