13.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Senatorul PSD de Olt Siminica Mirea a răspuns întrebărilor adresate de elevii de la Liceul Teoretic „Nicolae Titulescu” Slatina

- Advertisement -
Curioși și plini de emoție, zeci de elevi ai Liceului Teoretic „Nicolae Titulescu” din municipiul Slatina au acceptat invitația senatorului PSD de Olt Siminica Mirea și la începutul acestei săptămâni au pășit în aparatul legislativ al României. Chiar dacă aparent contextul a fost unul doar de o simplă vizită a Palatului Parlamentului, în realitate a fost mult mai mult decât atât, spune parlamentarul social democrat care nu a exitat și a răspuns întrebărilor și curiozităților copiilor.
Am avut ocazia de a discuta, de a povesti, de a ne cunoaște unul cu celălalt, iar pe alocuri, le-am răspuns întrebărilor și curiozităților pe care mi le-au adresat, cu privire la activitatea de senator. Ziua a debutat cu un tur ghidat al Senatului, unde elevii au putut vizita și admira clădirea Parlamentului, iar ulterior au participat alături de mine în ședința de plen a Senatului, luând parte la întregul proces de dezbatere și vot privind proiectele legislative. Sunt încrezătoare când văd tineri pasionați, implicați și orientați către viitor, iar o astfel de zi, cum a fost cea de luni, vă spun sincer, m-a încărcat pozitiv și mi-a întărit forțele în cele ce urmează. Generația tânără merită sprijinul nostru și toată implicarea aferentă. Eu nu mă dezic de cele spuse și orice demers aferent dezvoltării tinerilor va fi prioritar pentru mine!”, a declarat senatorul PSD de Olt Siminica Mirea.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți