19.1 C
Slatina
sâmbătă,7 septembrie,2024

Ultimele Articole

Tichete sociale de Crăciun pentru peste 4.000 de slătineni, din partea Primăriei

- Advertisement -

Primăria municipiului Slatina a transmis că de miercuri, 14 decembrie, a demarat acțiunea de distribuire a tichetelor sociale de Crăciun, operațiune ce se va derula prin intermediul Poștei Române. Astfel, dintre cele 4.150 cereri depuse inițial de către persoanele vizate, respectiv persoane cu handicap grav/accentuat și pensionari cu un venit lunar net de maximum 1.200 lei, vor primi propriu-zis tichetele sociale 4.065 de persoane.

Acțiunea de depunere a cererilor pentru tichetele sociale s-a derulat în perioada 3 – 31 octombrie, persoanele din grupul țintă având posibilitatea de a folosi în acest sens fie unul dintre cele nouă puncte amenajate pe raza întregului oraș, fie electronic la adresa office@das-slatina.ro.

Tichetele sociale, în valoare cumulată de 100 lei/beneficiar, respectiv zece tichete a 10 lei fiecare, vor putea fi utilizate pentru achiziționarea de produse alimentare, produse de curățenie și igienă corporală sau a locuinței, produse farmaceutice, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte.

Cei peste 4.000 de slătineni ce vor intra în posesia tichetelor de Crăciun le vor putea folosi în peste o sută de magazine din municipiul reședință a județului Olt.

„Beneficiarii vor putea valorifica tichetele sociale în cadrul unui număr de 105 unități comerciale de pe raza municipiului. Lista completă a acestor unități comerciale se va găsi în fiecare plic cu tichete sociale ce va fi distribuit beneficiarilor. Totodată, lista poate fi consultată online pe site-ul Primăriei municipiului Slatina – www.primariaslatina.ro, rubrica ‘Informații de interes public'”, se precizează într-un comunicat de presă remis de Primăria Slatina.

Sursă foto: Arhivă

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți