10.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Daruri de la Primărie pentru 300 de corăbieni nevoiași

- Advertisement -

Sărbătoarea Nașterii Domnului Nostru Iisus Hristos, Crăciunul, se apropie cu pași repezi, iar în multe localități ale județului Olt încă sunt mii de persoane nevoiașe care poate nu au ce pune pe masă. Iar pentru a le mai îndulci viața, chiar dacă pentru doar o zi, reprezentanții Primăriei Corabia s-au gândit să ofere câtorva sute de persoane nevoiașe din orașul de la malul Dunării câteva produse tradiționale.

În total, 300 de persoane cu indemnizație de însoțitor și asistenți personali ai corăbienilor cu dizabilități au primit vizita reprezentanților Primăriei Corabia, care pentru câteva zile au fost ajutoarele lui Moș Crăciun.

„Pentru că se apropie sărbătoarea Nașterii Domnului, Crăciunul, Primăria și Consiliul Local Corabia, în semn de respect și apreciere, acordă 300 pachete cu alimente următoarelor categorii de persoane: persoane care au indemnizație de însoțitor; asistenții personali ai persoanelor cu handicap grav. Vă dorim multă sănătate și sărbători frumoase”, a transmis administrația locală.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți