15.7 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Teren de sport cu nocturnă, inaugurat la Șopârlița în prezența prefectului de Olt Florin Homorean

- Advertisement -

Administrația publică locală a comunei Sopârlița au bifat, sfârșit de an, realizarea unei noi investiții promisă locuitorilor în campania electorală de primarul Marijana Trepăduș. Joi, 15 decembrie, a fost inaugurat terenul sintetic cu nocturnă, care va ușura pe viitor activitatea sportivă a elevilor de la Școala Gimnazială dim localitate. La evenimentul festiv au participat pe lângă autoritățile locale și reprezentanți ai instituției Guvernului în teritoriu, printre care s-a numărat și prefectul de Olt Florin Homorean.

„Este o oportunitate de relaxare și petrecere a timpului liber pentru tineri, dar și o posibilitate de a încuraja dezvoltarea sportului în comună”, a spus edilul Trepăduș.

Pe lângă prefectul Homorean, alături de primăriță au mai fost prezenți Andreea Asan, șeful Cancelariei Prefectului, Ioana Calapod de la Insoectoratul de Stat în Construcții Olt, Ovidiu Păunescu din partea constructorului, Vasile Ciubotaru, diriginte de șantier, Liviu Mezdrea din partea Consiliul Județean Olt, profesori, locuitori ai comunei și preotul Doru Drăghici care a sfințit acest teren sintetic.

În urma inaugurării terenului de sport cu nocturnă aici s-a desfășurat și un meci demonstrativ între elevii Școlii Gimnaziale Gimnaziale.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți