19.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Lidia Buble, concert de Revelion în Parcul Tineretului din Slatina

- Advertisement -

Noaptea dintre Ani va fi una specială pentru slătinenii, și nu doar pentru ei, care doresc să o petreacă în aer liber, în Parcul Tineretului. Municipalitatea a pregătit un program special de Revelion și potrivit lui Gigi Vîlceleanu, viceprimarul Slatinei, supriza serii va fi concertul susținut de cântăreața de muzică pop Lidia Buble.

Artista urmează să susțină un recital cu începere de la ora 23:15, care se va încheia la miezul nopții, la ora 00:00 fiind pregătit și un grandios foc de artificii, precum și mai multe tunuri de confetii.

Însă spectacolul organizat de Primăria și Consiliul Local Slatina nu va cuprinde doar concertul Lidiei Buble, acesta începând de la ora 21:00 cu un DJ care va pune muzică până la ora 22:00, oră de la care va susține recital trupa locală Alutus până la ora 23:15.

Prezentator al evenimentului din noaptea de Anul Nou va fi nimeni alta decât Liana Stanciu, cunoscuta voce de radio și prezentator de televiziune.

Însă, până atunci, autoritățile locale mai au pregătite și alte suprize pentru slătineni, la Târgul de Crăciun din Parcul Tineretului. Pe lângă cele 30 de căsuțe cu bunătăți de pe Aleea Tineretului și din interiorul zonei de agrement, caruselul, trenulețul, patinoarul artificial și bineînțeles căsuța lui Moș Crăciun, pe scena special amenajată în aproapierea parcului au cântat din 1 Decembrie mulți artiști din județul Olt, dar și nume consacrate ale muzicii românești.

Târgul va funcționa până a treia zi de Crăciun, când toți creștinii ortodocși îl sărbătoresc pe Sfântul Ștefan, iar în aceste câteva zile de weekend care mai urmează vor mai cânta Codruța Filip și dansatorii – 17 decembrie, Antonio Pican – 18 decembrie, Bibi – 23 decembrie și Speak – 27 decembrie. De asemenea, vor fi în continuare spectacole cu artiști locali, aceștia urcând pe scenă inclusiv în zilele de Ajun și Crăciun.

Sursă foto: Lidia Buble – Facebook

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți