25.7 C
Slatina
marți,16 aprilie,2024

Ultimele Articole

Mii de copii au trecut pragul Primăriei Slatina pentru a-i colinda pe angajați

- Advertisement -

Emil Moț, primar al municipiului Slatina, precum și restul angajaților Primăriei, s-au bucurat săptămâna aceasta de vizita a mii de copii, cursanți ai instituțiilor de învățământ slătinene și nu numai, care nu au ezitat să le cânte piese tradiționale dedicate sărbătorilor. Colindătorii nu doar că au primit daruri din partea municipalității, dar s-au întâlnit și cu îndrăgitul personaj al acestei perioade Moș Crăciun.

„A fost o săptămână plină de emoție, acest fapt datorându-se copiilor noștri minunați. Mii de colindători au trecut pragul Primăriei municipiului Slatina, prezentând colinde și cântece specifice sărbătorilor de iarnă. Vă mulțumesc frumos, dragi copii, dar nu în ultimul rând, vouă, cadrelor didactice, pentru că păstrați tradiția extraordinară de Crăciun. Programul ‘Desaga lu’Moș Crăciun’ va avea loc în fiecare an la Slatina! Vă aștept cu drag și săptămâna viitoare!”, este mesajul transmis de edilul Moț.

Și nu doar angajații Primăriei Slatina i-au primit pe colindători pe parcursul acestor zile, ci și cei ai celei mai importante instituții administrative ai județelui, Consiliul Județean Olt, care la finalul micilor spectacole susținute au primit, de asemenea, daruri specifice sărbătorilor de iarnă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți