11.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Tineri din Balș încarcerați în Arestul Poliției Olt după ce au furat mai multe electrocasnice dintr-un magazin de profil din localitate

- Advertisement -

Polițiștii Compartimentului de Investigații Criminale al Poliției orașului Balș, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, au reținut doi tineri cercetați pentru furt calificat. Cei doi bălșeni, dar și un alt treilea care deja a fost arestat pentru că mai avea antecendente penale, sunt acuzați că au furat mai multe produse electrocasnice dibtr-un magazin de profil de pe raza localității.

Furtul a fost comis în noaptea de luni spre marți.

„În fapt, la data de 13 decembrie, polițiștii Poliției orașului Balș au fost sesizați de către un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din orașul Balș, cu privire la faptul că, în noaptea de 12 spre 13 decembrie 2022, persoane necunoscute au sustras bunuri electrocasnice din interiorul unei societăți comerciale de profil, pe care acesta o administrează. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind continuate cercetările în vederea identificării autorilor și dispunerii de măsuri legale. În urma activităților investigativ operative, polițiștii au stabilit faptul că trei tineri, cu vârste cuprinse între 20 și 23 de ani, toți din orașul Balș, ar fi pătruns, prin efracție, unul dintre aceștia fiind mascat, în incinta societății comerciale, de unde ar fi sustras bunuri electrocasnice”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

În urma probatoriului administrat, joi, 15 decembrie, sub supravegherea procurorului de caz de la Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, pe numele a doi tineri a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, iar cel de-al treilea a fost prezentat Judecătoriei Balș, care a dispus măsura arestării preventive pentru o perioada de 30 de zile.

Cei trei tineri au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, urmând ca în ziua de 16 decembrie a.c., cei doi tineri, fața de care s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș cu propuneri legale.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți