9.1 C
Slatina
joi,18 aprilie,2024

Ultimele Articole

Aproape 800 kilograme de articole pirotehnice, confiscate de polițiști în urma a patru deschideri efectuate cu mascații în Caracal, Osica de Sus și Mărunței

- Advertisement -

Polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, sub coordonarea procurorilor de caz, au efectuat, în ultimele 48 de ore, patru percheziții domiciliare în municipiul Caracal, comuna Osica de Sus – câte una și două în comuna Mărunței, la locuințele unor persoane fizice și sediul unei persoane juridice. În urma descinderilor, oamenii legii au găsit aproape 800 kilograme de articole pirotehnice.

Activitățile polițiștilor, desfășurate cu sprijinul luptătorilor de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale Olt, au avut loc în cadrul planului de acțiune „Foc de artificii” și pentru documentarea activității infracționale a trei persoane, cu vârste cuprinse între 38 și 46 de ani, toate bănuite de comiterea infracțiunii de operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept.

Aproximativ 48.000 de obiecte cu conținut pirotehnic, în greutate de aproape 800 kilograme, au fost descoperite la perchezițiile din cele trei localități oltene.

„Cu ocazia activităților desfășurate, poliţiştii au descoperit 47.723 de obiecte cu conținut pirotehnic, de diferite categorii, ce cântăresc aproximativ 800 de kilograme și valorează aproape 22.000 de lei. Întreaga cantitate a fost ridicată pentru continuarea cercetărilor, urmând ca, la finalizarea acestora, să fie propusă soluția legală prin unitatea de parchet competentă”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți