18.1 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Patru dintre agresorii bărbatului din Găneasa și ai fiului său, în arest preventiv

- Advertisement -

UPDATE: Dacă inițial toți cei cinci tineri, cu vârste cuprinse între 23 și 29 de ani, trei din comuna Găneasa, unul din comuna Movileni și altul din comuna Milcov, acuzați că au agresat bărbatul de 53 de ani și pe fiul acestuia de 34 de ani, ambii din Găneasa, au fost arestați preventiv, după ce au fost prezentați magistraților Judecătoriei Balș doar împotriva a patru dintre ei s-a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Cel de-al cincilea, respectiv tânărul de 29 de ani, din Găneasa, primul care l-a lovit în casa sa pe bărbatul de 53 de ani, ce îi era vecin, a fost plasat la domiciliu.

„Marți, 20 decembrie, în urma probatoriului administrat, Judecătoria Balș a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș și a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile față de patru persoane și măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile față de a cincia persoană. Cele patru persoane față de care s-a dispus măsura arestării preventive au fost încarcerate în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt”, a declarat Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al inspectoratului.

Știrea inițială: Polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Găneasa, sub supravegherea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Balș, au reținut luni, 19 decembrie, cinci tineri, aceștia fiind acuzați de săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Trei dintre tineri sunt din Găneasa, unul din Movileni și altul din Milcov, iar aceștia sunt cercetați după ce sâmbătă seara au agresat un bărbat de 53 de ani, din Găneasa, dar și pe fiul acestuia de 34 de ani.

Bărbatul a fost bătut prima dată de unul dintre agresori în timp ce se afla la locuința acestuia, apoi, după ce băiatul său i-a alertat pe polițiștii, ambii au loviți în fața casei lor de alți patru inși.

„În fapt, la data de 17 decembrie, în jurul orei 19:50, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, de către un bărbat, din comuna Găneasa, cu privire la faptul că tatăl său, în timp ce se afla la locuința unui tânăr din Găneasa, a fost agresat fizic de către acesta. Ulterior, în jurul orei 20:00, bărbatul a revenit cu apel la 112 și a sesizat faptul că atât el, cât și tatăl său, în timp ce se aflau în fața locuinței lor, din Găneasa, au fost agresați fizic de patru persoane necunoscute. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Găneasa, care au stabilit faptul că doi bărbați, din comuna Găneasa, ar fi fost agresați fizic. În urma evenimentului, cei doi bărbați au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Fiind rănit mai grav, bărbat a fost transferat apoi la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, fiind continuate cercetările în vederea identificării autorilor și a documentării activității infracționale.

După desfășurarea activităților investigativ operative, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Găneasa au identificat cinci tineri, cu vârste cuprinse între 23 și 29 de ani, trei din Găneasa, unul din Movileni și celălalt din Milcov, bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În urma probatoriului administrat, luni, sub supravegherea procurorului de caz de la Parchetul Balș, pe numele celor agresorilor a fost emisă câte o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, urmând ca marți, 20 decembrie, să fie prezentați în fața magistraților Judecătoriei Balș cu propuneri legale.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți