14.1 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Moș Crăciun a venit pe motocicletă la peste 100 de copii instituționalizați în centrele DGASPC Olt

- Advertisement -

Întrucât ne aflăm în timpul Postului Crăciunului și începem să numărăm zilele până la marea sărbătoare a Nașterii Domnului Nostru Iisus Hristos, cu mare bucurie și speranță, gândul membrilor Organizației Tinerilor Social Democrați Slatina s-a îndreptat încă o dată spre acei copii care au nevoie ca spiritul Craciunului să fie adus în suflete. Astfel, peste 100 de copii instituționalizați în centrele Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Olt au primit cadouri din partea tinerilor social democrați, printre care s-au numărat subprefectul de Olt Cosmin Floreanu, dar și Alexandru Berechet, viceprimarul municipiului Slatina. Totul a fost posibil și cu sprijinul membrilor Clubului Motocicliștilor Români, având în vedere că surpriza cea mare pentru cei mici a fost momentul în care Moș Crăciun a venit pe motocicletă pentru a le împărți cadourile.

Pe lângă cadouri, copiii s-au bucurat și de un frumos spectacol de colinde oferit de elevi ai Palatului Copiilor „Adrian Băran” din Slatina.

„Pentru că au fost cuminți, frumoși și ascultători, astăzi ne-am tansformat în spiridușii lui Moș Crăciun din dorința de a respecta tradiția, de a dărui #magia sărbătorilor de iarnă, și am ales să oferim cadouri la peste 100 de copii din cadrul DGASPC Olt și să le facem din suflet o surpriză inedită, în speranța de a întâmpina sfintele sărbători așa cum se cuvine, într-o atmosferă de sărbătoare încărcată cu multă bucurie, lumini, brazi, colinde și toate cele specifice acestei perioade. Mulțumim tuturor persoanelor care au făcut posibil acest eveniment, iar pe această cale, dorim să mulțumim, în mod special, prietenilor noștri de la Clubul Motocicliștilor Români care ni s-au alăturat acțiunii noastre, pentru momentele de neuitat și pline de entuziasm oferite acestor copii minunați, care au fost mai mult decât fascinați de apariția inedită a lui Moș Crăciun, precum și prietenilor de la Palatul Copiilor pentru atmosfera de vis creată, care ne-au încântat cu recitalul superb de colinde. Și, nu în ultimul rând, dorim să mulțumim copiilor pentru emoția oferită și pentru ploaia de zâmbete!”, au declarat reprezentanții TSD Slatina.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți