7.6 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

O femeie a murit în prima zi de Crăciun. A fost lovită de o mașină la Jitaru, când se întorcea de la tămâiat

- Advertisement -

O femeie de 77 de ani, din Scornicești, și-a pierdut viața chiar în prima zi de Crăciun, fiind victima unui accident de circulație grav, produs pe Drumul Național 65 – European 574, în satul Jitaru al orașului Scornicești. Aceasta a fost lovită de un autoturism când traversa strada, după ce a fost la cimitirul bisericii din localitate, pentru a aprinde lumânări celor dragi ei, trecuți în neființă, și a tămâia.

Accidentul a avut loc în jurul orei 06:30 *La data de 25 decembrie 2022, în jurul orei 06:30, la fața locului deplasându-se polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, a fost implicat un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din orașul Scornicești, și un pieton, respectiv o femeie, în vârstă de 77 de ani, din aceeași localitate. În urma evenimentului rutier, pietonul a decedat, iar trupul său a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării autopsiei și a stabilirii cauzei decesului”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Potrivit unor surse, femeia s-ar fi angajat neregulamentar în traversarea părții carosabile, fiind izbită în plin de mașina condusă de bărbatul din Scornicești.

Conducătorul auto a fost testat de oamenii legii cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți