17.3 C
Slatina
miercuri,8 mai,2024

Ultimele Articole

Circulație rutieră blocată pe drumul național care tranzitează comuna Găneasa. Trei mașini implicate într-un accident

- Advertisement -

UPDATE: În jurul orei 16:20, s-a reluat circulația rutieră pe sectorul de drum blocat de pe Drumul Național 65 – European 574.

Până la urmă trei persoane au ajuns la spital, pentru a primi îngrijiri medicale amănunțite.

Evenimentul s-a petrecut în jurul orei 14:30, Inspectoratul de Poliție Județean Olt fiind sesizat despre producerea acestuia prin apelul de urgență 112. La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că în eveniment au fost implicate trei autoturisme, conduse de un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din comuna Cetate, județul Dolj, un tânăr de 18 ani, din municipiul Slatina, și un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din orașul Cisnădie, județul Sibiu. În urma evenimentului rutier, trei persoane au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, spune Claudiu Șerban, purtătorul de cuvânt al Poliției Olt.

Conducătorii auto au fost testați de polițiști cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

Oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în cauză fiind continuate cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Știrea inițială: Inspectoratul de Poliție Județean Olt transmite că în jurul orei 15:00 a zilei de 26 decembrie, a doua zi de Crăciun, traficul rutier pe Drumul Național 65 – European 574 este blocat în dreptul comunei Găneasa, din cauza unui accident de circulație produs în zonă. Trei mașini sunt implicate, fiind anunțate și victime.

„În aceste momente, traficul rutier pe Drumul Național 65 – European 574 este blocat în comuna Găneasa, pe ambele sensuri de deplasare, ca urmare a producerii unui eveniment rutier. Polițiștii sunt prezenți la fața locului pentru a stabili împrejurările producerii evenimentului”, a declarat Claudiu Șerban, purtător de cuvânt IPJ.

Accidentul rutier s-a produs pe podul rutier de la ieșirea din Găneasa spre orașul Balș, în acesta fiind implicate trei vehicule. Din primele date ale polițiștilor, sunt și două persoane care au necesitat acordarea primului ajutor, fiind rănite ușor.

Sursă foto: Amator

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți