8.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Tânăr din Slatina, arestat după ce a lovit un bărbat căruia i-a furat telefonul mobil și suma de 300 de lei

- Advertisement -

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului Slatina, au reținut în prima zi a Crăciunului un tânăr de 28 de ani, din Slatina, cercetat pentru tâlhărie calificată. Acesta este acuzat că în dimineața zilei respective, pe bulevardul Nicolae Titulescu, din localitate, a agresat un slătinean de 49 de ani, pe care l-a deposedat de telefonul mobil și suma de 300 de lei.

Fapta a avut loc în jurul orei 05:00 a dimineții de 25 decembrie.

„În fapt, la data de 25 decembrie, în jurul orei 06:40, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, de un bărbat, din municipiul Slatina, cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa către domiciliu, a fost lovit de către o persoană necunoscută care i-a sustras telefonul mobil și suma de 300 de lei. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina, care au stabilit faptul că, la data de 25 decembrie, în jurul orei 05:00, un bărbat, în vârstă de 49 de ani, din municipiul Slatina, în timp ce se deplasa pe bulevardul Nicolae Titulescu, din localitate, ar fi fost agresat fizic de către o persoană necunoscută, care i-ar fi sustras telefonul mobil și suma de 300 de lei”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, fiind continuate cercetările în vederea identificării autorului și a documentării activității infracționale.

În urma activităților investigativ-operative, polițiștii Poliției Municipiului Slatina au identificat un tânăr, în vârstă de 28 de ani, din municipiul Slatina, bănuit de comiterea respectivei infracțiuni de tâlhărie calificată, iar în urma probatoriului administrat, în aceeași zi, sub supravegherea procurorului de caz de la Parchetul Slatina, pe numele slătineanului s-a emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Poliției Olt.

Luni, 26 decembrie, în a doua zi de Crăciun, tânărul de 28 de ani a fost prezentat în fața magistraților Judecătoriei Slatina, care au admis propunerea Parchetului Slatina și au dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile față de acesta. Decizia instanței de judecată nu este definitivă și poate fi contestată, slătineanul aflându-se în prezent în Arestul IPJ Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți