5.2 C
Slatina
marți,19 martie,2024

Ultimele Articole

Amenzi de peste 120.000 de lei, aplicate de polițiștii olteni în minivacanța de Crăciun. 16 șoferi, lăsați fără permisul auto

- Advertisement -

Polițiștii olteni au desfășurat și în zilele libere din perioada Crăciunului activități specifice pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, prevenirea accidentelor rutiere şi depistarea conducătorilor auto care nu respectă normele privind circulația pe drumurile publice. Oamenii legii au intervenit la peste 350 de solicitări, 279 fiind în urma apelurilor de urgență efectuate la 112. În total, s-au dat și amenzi de peste 120.000 de lei, iar 16 conducători auto au rămas fără permis.

S-au aplicat nu mai puțin de 322 de sancțiuni contravenționale.

„În această perioadă, poliţiştii au intervenit la peste 350 de solicitări, 279 dintre acestea fiind sesizate prin Serviciul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112. În cadrul activităţilor desfăşurate au fost aplicate 322 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 120.000 de lei. Pentru neregulile constatate la regimul rutier, ca măsură complementară, polițiștii au reținut 16 permise de conducere și au constatat 11 infracţiuni la regimul siguranţei circulaţiei pe drumurile publice”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Inspectoratul de Poliție Județean Olt.

S-a ales cu dosar penal

În cadrul activităților, la data de 23 decembrie, în jurul orei 22:50, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Slatina, în timp ce desfășurau activități specifice pe strada Banului, din localitate, au oprit pentru control un autoturism, condus de un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din orașul Piatra Olt. În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere.

Pe numele acestuia, oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Sursă foto: Arhivă

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți