Trei autoturisme implicate într-un eveniment rutier, produs pe DN 64 între Piatra Olt și Brâncoveni. Au fost doar pagube materiale

Accident de circulație soldat doar cu pagube materiale pe Drumul Național (DN) 64, între orașul Piatra Olt și comuna Brâncoveni. Trei autoturisme au fost implicate în evenimentul petrecut în după-amiaza zilei de miercuri.

Inițial, prin apelul de urgență efectuat la 112 s-ar fi înțeles că accidentul ar fi cu victime, în zonă oprind chiar și un echipaj medical de pe elicopterul SMURD, pentru a întreba dacă este nevoie de acordarea primului ajutor ținând cont că în cele trei mașini erau patru persoane.

Însă, din fericire, nu a fost nevoie. Șoferii nu erau băuți.

„În urma coliziunii dintre cele trei autoturisme, nu au existat victime omenești, fiind produse doar pagube materiale. Cei trei conducători au a fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. Polițiștii au întocmit actele de constatare a evenimentului, fiind eliberate autorizații de reparație pentru autoturismele implicate în eveniment”, a declarat agent principal Claudiu Şerban, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Potrivit unor surse, evenimentul rutier s-a produs pe fondul nepăstrării distanței regulamentare în mers de unul dintre șoferi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<