10.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Trei autoturisme implicate într-un eveniment rutier, produs pe DN 64 între Piatra Olt și Brâncoveni. Au fost doar pagube materiale

- Advertisement -

Accident de circulație soldat doar cu pagube materiale pe Drumul Național (DN) 64, între orașul Piatra Olt și comuna Brâncoveni. Trei autoturisme au fost implicate în evenimentul petrecut în după-amiaza zilei de miercuri.

Inițial, prin apelul de urgență efectuat la 112 s-ar fi înțeles că accidentul ar fi cu victime, în zonă oprind chiar și un echipaj medical de pe elicopterul SMURD, pentru a întreba dacă este nevoie de acordarea primului ajutor ținând cont că în cele trei mașini erau patru persoane.

Însă, din fericire, nu a fost nevoie. Șoferii nu erau băuți.

„În urma coliziunii dintre cele trei autoturisme, nu au existat victime omenești, fiind produse doar pagube materiale. Cei trei conducători au a fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. Polițiștii au întocmit actele de constatare a evenimentului, fiind eliberate autorizații de reparație pentru autoturismele implicate în eveniment”, a declarat agent principal Claudiu Şerban, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Potrivit unor surse, evenimentul rutier s-a produs pe fondul nepăstrării distanței regulamentare în mers de unul dintre șoferi.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți