10.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Mașină căzută într-o râpă pe strada Basarabilor din Slatina, în apropierea intrării pe Barajul Slătioara

- Advertisement -
Eveniment rutier marți seara, în jurul orei 16:50, pe strada Basarabilor de la ieșirea din municipiul Slatina, chiar în apropierea intrării pe Barajul Slătioara. Un autoturism a căzut într-o râpă, traficul fiind blocat pe ambele sensuri de mers ale sectorului de drum respectiv. De aceea, restul participanți la trafic au fost îndrumați să folosească rute ocolitoare pentru a ajunge în Slatina sau a ieși din localitate spre alte destinații.
Mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, Serviciului de Ambulanță Județean Olt, chiar și ale polițiștilor rutieri de la Biroul Slatina al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, s-au deplasat la fața locului pentru a oferi ajutor celui implicat în accident.

Sursă foto: Amator

Primele date ale reprezentanților IPJ arată că la volanul mașinii era un bărbat, în vârstă de 63 de ani, din municipiul Caracal, care ar fi pierdut controlul volanului și al direcției de deplasare, părăsind drumul și răsturnându-se în râpă. Șoferul era singur în autoturism, fiind scos din acesta și transportat ulterior la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina, pentru investigații medicale amănunțite.

„În urma accidentului produs în zona statiei de epurare, a rezultat o victimă, un bărbat în vârstă de 63 de ani, din municipiul Caracal. Acesta a fost asistat la fața locului de echipajul SMURD și echipajul SAJ cu medic, prezenta traumatism cranio-cerebral și traumatism cranio-facial și a fost transportat la UPU Slatina”, a spus Alin Băsășteanu, purtător de cuvânt al ISU.

Cum s-a petrecut evenimentul
Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la producerea evenimentului rutier pe strada Basarabilor, din municipiul Slatina, în jurul orei 16:50.
„La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina. Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, a fost implicat un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 63 de ani, din municipiul Caracal. În urma evenimentului rutier, bărbatul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a declarat Cosmin Lupu, purtător de cuvânt al Poliției Olt.
Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.
Sursă foto principală: Info Trafic Slatina – Grup Facebook
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți