Bărbatul care a tâlhărit o femeie pe strada Cuza Vodă din Slatina, prins de polițiști și încarcerat

În urma activităților investigativ-operative, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina au identificat un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din municipiul Târgu Jiu, județul Gorj, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie. Acesta a fost prins la câteva zile după comiterea faptei care a avut loc pe strada Cuza Vodă din Slatina, în seara zilei de 3 ianuarie. Gorjeanul a atacat o slătineancă de 66 de ani, căreia i-a furat geanta în care avea 60 de lei și documente personale.

Bărbatul a fost încarcerat pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul Poliției Olt.

„În urma probatoriului administrat, la data de 6 ianuarie, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, pe numele bărbatului a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, urmând ca în data de 7 ianuarie să fie prezentat în fața instanței de judecată cu propuneri legale”, a declarat Cosmin Lupu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Fapta a fost comisă în seara zilei de marți, puțin după ora 17:00, autorul fugind la scurt timp.

„La data de 3 ianuarie, în jurul orei 17:20, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, de o femeie de 66 de ani, din municipiul Slatina, cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa către domiciliu, pe strada Cuza Vodă, a fost urmărită de către o persoană necunoscută care i-ar fi sustras bunurile personale. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției Slatina, care au stabilit faptul că, la data de 3 ianuarie, în jurul orei 17:10, o persoană necunoscută i-ar fi sustras unei femei, în vârstă de 66 de ani, din municipiul Slatina, geanta în care avea suma de 60 de lei și mai multe acte personale”, preciza atunci reprezentantul IPJ.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie și au continuat cercetările în vederea identificării autorului și a documentării activității infracționale.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<