17.6 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Tânără de 21 de ani, din comuna Călui, căutată de polițiști după ce a plecat de acasă la începutul săptămânii

- Advertisement -

UPDATE: Tânăra a fost identificată în cursul zilei de luni, 9 ianuarie, în comuna Vulturești, județul Olt. Pe perioada dispariției, aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Știrea inițială: Poliţiştii din Olt caută o tănără, în vârstă de 21 de ani, din comuna olteană Călui, care la începutul acestei săptămâni, mai exact în a doua zi a Anului Nou, a plecat voluntar de acasă și până la această dată nu s-a mai întors.

Dispariția a fost sesizată de mamă în dimineața zilei de Bobotează, adică la cinci zile de când tânăra a dispărut.

„La data de 6 ianuarie 2023, în jurul orei 09:40, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat, prin apelul de urgență 112, de o femeie, cu privire la faptul că, în data de 2 ianuarie, fiica sa Cristina Daniela Iancu, în vârstă de 21 ani, din comuna Călui, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit”, a declarat Cosmin Lupu, purtător de cuvânt al IPJ.

Potrivit unor surse, nu ar fi pentru prima oară când fata a plecat de acasă.

Semnalmente: înălţime – aproximativ 1,60 metri, greutate – aproximativ 60 de kilograme, ochi căprui, păr lung de culoare neagră, față ovală și cunoscută cu dizabilități de deplasare.

La momentul dispariţiei, aceasta era îmbrăcată cu o vestă de culoare gri, pulover de culoare neagră, pantaloni de culoare galbenă și în picioare avea o pereche de cizme de culoare roșie.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea tinerei de 21 de ani, din Călui, sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți