10.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Botoşani: Microbuz şcolar, implicat într-un accident în Iezer. O persoană a ajuns la spital

- Advertisement -

O persoană a ajuns la spital, în urma unui accident produs luni dimineaţă în localitatea Iezer, între un microbuz şcolar şi o maşină de transport pâine.

”Un accident rutier a avut loc, în această dimineaţă, în localitatea Iezer. În eveniment au fost implicate o maşină de transport pâine şi un microbuz şcolar. În autoutilitară se afla doar şoferul, iar în microbuz conducătorul auto şi un cadru didactic”, informează ISU Botoşani.

În urma impactului, ambele autovehicule s-au răsturnat, fiind avariate.

Pentru prevenirea izbucnirii unui incendiu au fost chemaţi pompierii militari.

La faţa locului, au ajuns în cel mai scurt timp un echipaj de la Detaşamentul de Pompieri Dorohoi, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, şi un echipaj de prim ajutor cu o ambulanţă SMURD.

Echipajul SMURD a evaluat persoanele aflate în cele două autovehicule.

Şoferul maşinii de pâine a refuzat, iniţial, transportul la spital. Ulterior, a fost dus la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate de o ambulanţă SAJ.

Inspectorul şcolar general Bogdan Suruciuc a precizat că microbuzul a suferit daune materiale importante, iar ca alternativă va fi folosit cel de-al doilea microbuz care se află în dotarea şcolii.

”Am fost informat de către conducerea Şcolii gimnaziale Hiliseu Horia despre producerea unui accident rutier în care a fost implicat un microbuz şcolar. Din fericire, nu au fost înregistrate victime, în microbuz la acea ora nefiind copii. În mod normal, acest mijloc de transport asigură deplasarea zilnică la şcoală pentru aproape 60 de elevi. Înţeleg ca microbuzul a suferit daune materiale importante, iar ca alternativă va fi folosit cel de-al doilea microbuz care se află în dotarea şcolii. Aşadar copiii nu vor avea de suferit în urma acestui eveniment nedorit”, a declarat inspectorul şcolar general.

Cazul a rămas în atenţia Poliţiei.

sursa: Agerpres.ro

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți