5.2 C
Slatina
marți,19 martie,2024

Ultimele Articole

Au început lucrările de pregătire pentru asfaltarea drumurilor comunale din Scornicești

- Advertisement -

Daniel Tudor, primar al orașului Scornicești, a început noul an în forță și spune că administrația locală continuă și în anul 2023 cu alte obiective benefice urbei. Pentru început, în această săptămână au fost demarate lucrările de pregătire pentru asfaltarea drumurilor comunale din localitate.

„Începem, astfel, cu proiectul privind asfaltarea drumurilor comunale din Scornicești. În acest sens, am avut o importantantă întâlnire de lucru cu reprezentantul firmei care se ocupă de efectuarea lucrărilor pentru a stabili, de comun acord, care va fi ordinea desfășurării lor. Desigur, se va ține cont atât de condițiile meteorologice din această perioadă a anului, cât și de alte lucrări care se desfășoară pe anumite străzi, altele decât cele de asfaltare. Așadar, începând cu data dr 9 ianuarie 2023, vor începe lucrările de pregătire a drumurilor pentru asfaltarea ulterioară a lor, dar și taluzarea șanțurilor în vederea betonării acestora”, spune primarul.

Edilul a mai precizat că pentru anul 2023 autoritățile locale din orașul Scornicești și-au propus să ducă la bun sfârșit cât mai multe proiecte.

„Suntem la început de an, avem aceeași determinare și ne-am propus să finalizăm cât mai multe proiecte care, adăugate la cele deja implementate, să redea Scorniceștiului imaginea și strălucirea pe care le merită!”, a declarat Daniel Tudor.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți