11.2 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Deputatul PSD de Olt Chesnoiu: „Fermierii, acces mai ușor la informațiile de care au nevoie printr-o nouă aplicație pentru IOS”

- Advertisement -

Adrian Chesnoiu, deputat PSD de Olt, anunță că Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale a lansat o nouă aplicație pentru IOS, care în următoarele zile va fi accesibilă și pentru android, aceasta oferind fermierilor acces mai ușor la informațiile de care au nevoie pentru a reduce birocrația și timpul alocat formalităților necesare pentru accesarea de fonduri europene sau soluționarea problemelor cu care se confruntă în implementarea acestora.

Parlamentarul social democrat oltean a ținut să adreseze felicitări, dar și mulțumiri colegilor din AFIR pentru implicarea în implementarea strategiei de digitalizare la care au lucrat împreună, pe vremea când acesta era la conducerea instituției.

„Felicitări și mulțumiri colegilor din AFIR pentru implementarea strategiei de digitalizare la care am lucrat împreună și pe care am lansat-o acum mai bine de patru ani când eram la conducerea agenției. Am promovat digitalizarea ca modalitate de eficientizare a relației dintre administrație și fermieri și iată că, ușor-ușor, câștigăm bătălia cu mitul hârtiei în administrația publică centrală. Online, chiar și de pe telefon, fermierii pot accesa cu ușurință datele de care au nevoie”, a declarat deputatul PSD de Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți