5.2 C
Slatina
marți,19 martie,2024

Ultimele Articole

Accident de circulație pe DN 64, la Enoșești – Piatra Olt. Un autoturism a fost lovit de tren

- Advertisement -

Accident rutier pe Drumul Național 64, la Enoșești – Piatra Olt, în dimineața zilei de joi, în jurul orei 10:00. Un autoturism a fost lovit de un tren, pentru cercetări la fața locului, în urma unui apel de urgență la 112, deplasându-se polițiștii din cadrul Poliției orașului Piatra Olt.

Șoferul, originar din Caracal, nu a respectat culoarea roșie a semaforului electric și a trecut peste trecerea de nivel cu calea ferată, fiind astfel lovit de tren. Din fericire, în urma accidentului au rezultat doar pagube materiale.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, în vârstă de 68 de ani, din municipiul Caracal, județul Olt, în timp ce se deplasa pe Drumul Național 64, nu a oprit la trecerea la nivel cu calea ferată din localitatea Enoșești, deși semnalele de culoare roșie ale semaforului electric erau în funcțiune, și a intrat în coliziune cu un tren ce se deplasa pe direcția Slatina către Craiova. În urma evenimentului, nu au existat victime omenești, fiind produse doar pagube materiale. Conducătorul auto și mecanicul de locomotivă au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Sursă foto: Amator

Pentru abaterea săvârșită, caracaleanul a fost amendat cu 1.305 lei, iar ca măsură complementară polițiștii i-au reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 120 de zile.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți