O femeie din Motru – Gorj, căutată de polițiștii din Olt după ce a fost văzută ultima oară la un magazin din Balș

UPDATE: Femeia a fost identificată, iar cu ocazia audierii aceasta a precizat ca nu a fost victima vreunei infractiuni. Aceasta nu a vrut însă ca și locul în care se află să fie făcut cunoscut.

Știrea inițială: Poliţiştii din Olt caută o femeie, în vârstă de 50 de ani, din municipiul Motru, județul Gorj, care a plecat voluntar de la locuința mamei sale din orașul Băile Olănești, județul Vâlcea, unde stătea fără forme legale, și până acum nu s-a mai întors. Gorjeanca ar fi plecat de acasă la o amică din Râmnicu Vâlcea, în ziua de 3 ianuarie, iar ultima oară o prietenă de-a mamei ei a văzut-o la un magazin din orașul de pe malul râului Olteț, Balș. Aceasta este și cea care a anunțat-o pe bătrâna de 73 de ani, din localitatea vâlceană Băile Olănești, femeie care ulterior i-a alertat pe oamenii legii.

Dispariția a fost anunțată vineri după-amiază polițiștilor bălșeni.

„La data de 13 ianuarie 2023, în jurul orei 14:00, polițiștii Poliției orașului Balș au fost sesizați, de o femeie, în vârstă de 73 de ani, din orașul Băile Olănești, județul Vâlcea, cu privire la faptul că, la data de 3 ianuarie, fiica sa, Mihaela Stanciu de 50 de ani, a plecat voluntar de la locuința sa și nu a mai revenit”, a declarat Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Femeia de 50 de ani ar fi venit acasă de sărbători din Italia și stătea ilegal în casa mamei din Băile Olănești, femeia de 73 de ani fiind anunțată de o prietenă că a văzut-o pe fiica ei la un magazin din Balș. Când a plecat de la domiciliul celei care i-a dat viață, pe 3 ianuarie, aceasta ar fi spus că se duce la o amică din Râmnicu Vâlcea.

Semnalmentele gorjencei de 50 de ani sunt: înălţime – aproximativ 1,70 metri, greutate – aproximativ 55 de kilograme, ochi căprui, păr șaten, ondulat, de lungime medie, fără semne particulare.

Nu se cunosc articolele vestimentare purtate de aceasta la momentul plecării.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea femeii dispărute sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<