14.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Tânăr din Drăgănești Olt, drogat la volan pe un drum județean din Vâlcele

- Advertisement -

Un tânăr de 29 de ani, din orașul Drăgănești Olt, este cercetat penal după ce polițiștii Secției 4 de Poliție Rurală Coteana, în timp ce își desfășurau atribuțiile de serviciu în noaptea de 13 spre 14 ianuarie, în jurul orei 00:15, au oprit pe Drumul Județean 653, în comuna Vâlcele, pentru control, autoturismul condus de acesta. Oamenii legii au constatat că acesta se afla sub influența drogurilor.

Înainte de a se urca la volanul mașinii se pare că șoferul ar fi consumat Ecstasy, o tabletă care are proprietăţi atât stimulante, cât şi halucinogene.

„În urma verificărilor efectuate, întrucât tânărul prezenta un comportament suspect, s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul DrugTest, care a indicat prezența unor substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv, respectiv T1C MDMA. Acesta a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Slatina, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței substanțelor psihoactive în organism”, a declarat Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, iar cercetările continuă.

Sursă foto: Prezentare generală – conducător auto depistat sub influența substanțelor psihoactive

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți