22.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Femeie de 56 de ani, victima unui accident produs la Brebeni

- Advertisement -

Accident rutier petrecut marți, în jurul orei 16:30, pe Drumul Județean 546, în comuna Brebeni. O localnică de 56 de ani a fost acroșată de o mașină condusă de un bărbat, tot din Brebeni, pentru cercetări la fața locului, în urma unui apel la 112, deplasându-se polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, a fost implicat un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din comuna Brebeni și un pieton, respectiv o femeie, în vârstă de 56 de ani, din localitate”, spun reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

În urma evenimentului rutier, pietonul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Potrivit unor surse, se pare că victima s-ar fi aflat pe marginea drumului în momentul în care a fost acroșată de mașină.

Conducătorul auto a fost testat de oamenii legii cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, pe numele barbatului fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătamare corporală din culpă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți