10.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Patru cursuri gratuite pentru șomeri în luna februarie, organizate de AJOFM Olt

- Advertisement -

Reprezentanții Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt și-au propus să organizeze, luna viitoare, patru programe de formare profesională pentru 56 de olteni care se află în căutarea unui loc de muncă.

Elena Iordache, purtător de cuvânt al instituției publice oltene, a declarat că principalele meserii-ocupații pentru care se vor organiza cursuri gratuite pentru șomeri sunt: infirmieră, frizer, inspector în domeniul sănătății și securității în muncă și îngrijitoare copii.

„Serviciile de formare profesională sunt gratuite pentru şomerii indemnizaţi şi neindemnizaţi înregistraţi în evidenţa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, iar persoanele care realizează venituri pot urma aceste programe de formare profesională suportând contravaloarea lor. Pentru detalii, cei interesaţi se pot adresa Compartimentului Formare Profesională din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, strada Prelungirea Crișan, nr. 2, telefon 0249.438.595”, mai transmite reprezentantul Agenției de Șomaj Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți