9.6 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Tânăr din Brastavățu, cercetat penal de polițiști pentru zoofilie. Ar fi întreținut act sexual cu o cabalină

- Advertisement -

Un tânăr de 19 ani, din comuna Brastavățu, este cercetat penal de polițiștii olteni după ce s-a urcat pe un scaun pliabil și ar fi întreținut act sexual cu o cabalină. Totul a fost filmat, imaginile în care voia sa penetreze calul fiind publicate mai apoi pe o pagină de socializare. Ulterior, video-ul a fost șters, însă polițiștii olteni au reușit să vadă imaginile făcute publice și s-au sesizat din oficiu cu privire la acest caz, pe numele olteanului fiind întocmit dosar penal pentru zoofilie.

„La data de 18 ianuarie, Biroul pentru Protecția Animalelor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt s-a sesizat, din oficiu, cu privire la faptul că un tânăr, în vârstă de 19 ani, din comuna Brastavățu, ar fi întreținut act sexual cu o cabalină. În cauză, polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zoofilie, cercetările fiind continuate pentru stabilirea situației de fapt și dispunerea de măsuri legale”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Concret, rămâne a se stabili cine este proprietarul cabalinei, dar și ce urmează a se întâmpla cu aceasta.

Atenție! Imagini care vă pot afecta emoțional

Se pare că tânărul de 19 ani, din Brastavățu, provine dintr-o familie dezorganizată, părinții săi fiind divorțați, acesta mai având o soră și un frate.

În luna august a anului trecut, același tânăr de 19 ani a fost filmat, iar imaginile video postate ulterior pe pagina de socializare Facebook, lovind o cabalină. Reacția internauților a fost atunci una aspră, aceștia cerând să fie pedepsit pentru faptele sale. Olteanul s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rănirea sau schingiurea animalelor.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți