5.2 C
Slatina
joi,18 aprilie,2024

Ultimele Articole

Investigații medicale gratuite pentru caracalenii care au venituri de cel mult 1.524 lei pe membru de familie

- Advertisement -

Un proiect co-finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020 este derulat în această perioadă de Primăria municipiului Caracal, acesta fiind destinat caracalenilor cu venituri de cel mult 1.524 lei pe membru de familie. Aceștia urmează a se bucura de efectuarea unor analize medicale gratuite, beneficiind astfel de investigații în specializările Cardiologie, Pneumologie, Medicină Internă și Diabet – bărbați și femei, iar femeile pot face analize gratis și la Obstetrică – Ginecologie, Endocrinologie, Radiologie (Mamografie).

Doritorii se pot înscrie la sediul Serviciului de Programare, Strategii de Dezvoltare din cadrul Primăriei Caracal, informații suplimentare putând fi obținute și apelând numărul de telefon 0753.465.875, în fiecare zi, de luni până vineri.

„Eşti din Caracal şi ai venituri de maxim 1.524 lei/membru de familie. Poți beneficia de analize medicale gratuite printr-un Proiect co-finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020. Specializările medicale vizate pentru femei și bărbați sunt: Cardiologie, Pneumologie, Medicină Internă, Diabet. Totodată, femeile pot beneficia de analize gratuite la Obstetrică – Ginecologie, Endocrinologie, Radiologie (Mamografie). Dacă vrei să te înscrii poți să o faci la sediul Primăriei Caracal – Serviciul de Programare, Strategii de Dezvoltare. Informații suplimentare: 0753/465.875, de luni până joi între orele 08:00 – 16:30 și vineri între orele 08:00 – 14:00”, se precizează într-un comunicat remis de reprezentanții Primăriei Caracal și făcut public pe pagina oficială de Fecebook.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți