14.7 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Proiecte mărețe pentru anul 2023, la Scornicești. Se votează proiectul de buget

- Advertisement -
Proiectul de buget care cuprinde multe investiții ce urmează a fi demarate și apoi implementate în oraș sau în localitățile componente va fi supus la vot, în Scornicești, la sfârșitul acestei săptămâni. Edilul Daniel Tudor (foto) vrea să ducă la bun sfârșit mai multe proiecte sau să înceapă altele, iar dintre acestea enumerăm continuarea proiectului privind extinderea rețelei de apă și canal, demarare extindere rețea de gaze, continuarea sfaltării străzilor din mai multe sate, construirea unui teren de fotbal sintetic, continuarea lucărilor de modernizare a trotuarelor și parcărilor, reabilitarea și modernizarea mai multor instituții de învățământ, construirea unei creșe, înființarea unui azil pentru persoanele cu probleme sau reabilitarea termică a blocurilor.    
„Ca de fiecare dată, în această perioadă a anului, suntem gata să supunem la vot Proiectul de Buget ce cuprinde toate obiectivele importante propuse spre a fi demarate și ulterior implementate în localitatea noastră. În acest sens, am ținut să aduc la cunoștință principalele proiecte ale anului 2023 pe care, pas cu pas, cu aceeași determinare, responsabilitate și muncă în echipă, le vom duce la bun-sfârșit”, a declarat primarul Tudor.
Acesta a spus în detaliu și care vor fi investițiile ce se vor face la Scornicești anul acesta:
– continuăm proiectul privind extinderea rețelei de apă și canal;
– demarăm extinderea rețelei de gaze;
– continuăm asfaltarea străzilor din satul Jitaru, Șuica, Str. Tronești, Str. Giurgiului și Bircii, urmând ca după finalizarea lucrărilor de canalizare să asfaltăm și Teiușul;
– construirea unui teren de fotbal sintetic în satul Chiteasca;
– reabilitarea spațiilor verzi în zona stadionului;
– continuarea lucrărilor de modernizare a trotuarelor și parcărilor din orașul Scornicești;
– modernizarea iluminatului public, acolo unde lucrările nu s-au efectuat încă;
– reabilitare și modernizare școli: Școala Generală Bircii, Mărgineni, Jitaru, Grădinița Chiteasca;
– reabilitare Liceu Constantin Brâncoveanu;
– actualizare PUG și PUZ;
– modernizare și extindere monitorizare video;
– betonare (asfaltare) străzi laterale în orașul Scornicești;
– construire creșă în sat Bălțați;
– reabilitare fostul sediu al primăriei;
– înființare azil pentru persoanele cu probleme.
– reabilitare termică a blocurilor din oraș.
În încheiere, edilul a ținut să sublinieze și faptul că în afară de toate aceste investiții administrația publică mai are și alte planuri mărețe pentru Scornicești.
„Mai avem în agendă și alte proiecte la fel de importante pe care vă asigur că le voi aduce în atenția dumneavoastră, pe fiecare la timpul potrivit! Personal, îmi doresc să avem cu toții un an deosebit, cu cât mai multe realizări și satisfacții pe toate planurile!”, a subliniat primarul Daniel Tudor.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți