20.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Accident grav între Brebeni și Schitu. Cinci persoane rănite

- Advertisement -

Grav accident de circulație în după-amiaza zilei de duminică pe Drumul Județean 546 A, între comuna Brebeni și comuna Schitu. Două autoturisme s-au lovit violent, în urma impactului cinci persoane fiind rănite.

Din primele informații, una dintre victime este rănită mai grav, însă și celelalte au primit primul ajutor din partea mai multor echipaje medicale care s-au deplasat la fața locului.

Potrivit unor informații, șoferul unuia dintre autoturisme nu ar fi adaptat viteza într-o curbă la stânga, carosabilul fiind umed, a derapat și a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu mașina care se deplasa regulamentar din sens opus.

Ulterior, ambele vehicule au ajuns într-un șanț de pe marginea părții carosabile.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe Drumul Județean 546A, între localitățile Schitu și Brebeni, județul Olt.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la producerea evenimentului rutier, de pe DJ 546 A, în jurul orei 13:10.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina s-au deplasat la fața locului pentru a efectua cercetări și a stabili împrejurările producerii accidentului.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate două autoturisme, respectiv un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 66 de ani, din municipiul Slatina, și un autoturism condus de un tânăr de 27 de ani, din aceeași localitate. În urma evenimentului rutier, cinci persoane au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Paramedici, dar și pompieri, au acordat primul ajutor victimelor. Printre ele este și o fetiță de 4 ani.

„În urma accidentului rutier produs pe DJ 546 A, a rezultat o victimă încarcerată, femeie, în vârstă de 59 de ani, aceasta a fost extrasă de echipajele de pompieri, politraumatizată și predată echipajelor medicale. La spital au fost transportate, în toatal, cinci victime cu diverse traumatisme prin accident rutier, printre acestea fiind și o minoră, în vârstă de patru ani, care prezenta traumatism cranio-cerebral și dureri la membrele inferioare”, spune Alin Băsășateanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.

Ambii șoferi au fost testați de oamenii legii cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursă foto principală: Marian Nicolae – Info Trafic Olt (Grup Facebook)

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți