14.1 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Bărbat reținut de polițiști după ce a încălcat ordinul de protecție. Și-a bătut fosta concubină

- Advertisement -

Polițiștii de proximitate din cadrul Poliției municipiului Slatina, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, au reținut sâmbătă un bărbat cercetat pentru încălcarea ordinului de protecție și violență în familie.

Acesta s-a dus acasă la fosta concubină pe care ar fi lovit-o, polițiștii olteni întocmind dosar penal pe numele său.

„În fapt, la data de 28 ianuarie, în jurul orei 15:20, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, de o femeie, din municipiul Slatina, cu privire la faptul că fostul concubin ar fi venit la domiciliul aceasteia, încălcând astfel un ordin de protecție. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției Slatina, care au stabilit faptul că, la data de 28 ianuarie 2023, în jurul orei 14:00, un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din Slatina, ar fi mers la domiciliul unei femei de 46 de ani, din aceeași localitate, unde ar fi agresat-o fizic pe aceasta, încălcând și măsurile dispuse prin ordinul de protecție emis la data de 25 noiembrie 2022 de Judecătoria Slatina, împotriva acestuia. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încălcarea ordinului de protecție și violența în familie, fiind continuate cercetările în vederea documentării activității infracționale și dispunerii de măsuri legale”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

În urma probatoriului administrat, în aceeași zi de sâmbătă, sub supravegherea procurorului de caz de la Parchetul Slatina, pe numele bărbatului, a fost emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Slătineanul a fost prezentat duminică Parchetului Slatina, care a dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile, fiind reintrodus în Arestul Poliției Olt, până la expirarea ordonanței de reținere.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți