14.7 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Accident pe strada Cireașov din Slatina. Un pieton, care se afla pe trecere, a fost lovit de un autoturism

- Advertisement -

Eveniment rutier, luni seara, 30 ianuarie 2023, în jurul orei 18:20, pe strada Cireașov, din municipiul Slatina. Un pieton a fost lovit de o mașină, iar în urma apelului de urgență la 112, pentru cercetări, la fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, a fost implicat un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din municipiul Slatina, și un pieton, respectiv un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din comuna Vâlcele. În urma evenimentului rutier, pietonul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, a declarat Cosmin Lupu, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Potrivit unor surse, bărbatul din Vâlcele se afla chiar pe trecerea de pietoni în momentul în care traversa strada Cireașov și a fost izbit de mașina condusă de slătinean.

Conducătorul auto a fost testat de polițiștii rutieri cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Oamenii legii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătamare corporală din culpă.

Sursă foto: Amator

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți