12.3 C
Slatina
luni,5 iunie,2023
spot_img
No menu items!

Latest Posts

Ateliere de creație noi la Muzeul Județean Olt. Cu doar 5 sau 10 lei poți învăța să confecționezi mărțișoare, felicitări sau să pictezi sticle

Trei ateliere de creație noi vor funcționa la Muzeul Județean Olt la sfârșit de lună februarie, dar și în luna martie, acestea fiind dedicate sărbătorilor începutului de Primăvară, dar și Sfintelor Sărbători Pascale. Pentru un astfel de curs la atelier o persoană trebuie să scoată din buzunare doar suma modică de 5 sau 10 lei.

În perioada 20 – 28 februarie, în intervalul orar 09:30 – 10:30, în cadrul Secției de Etnografie se va desfășura Atelierul de confecționat mărțișoare. Costul unui atelier este de 5 lei pentru o persoană, iar materialele sunt puse la dispoziție de muzeu. Programări se fac la numărul 0727.749.995 – Claudia Balaș, coordonator atelier.

Între 1 și 7 martie, în același interval orar 09:30 – 10:30, va fi Atelierul de confecționat felicitări pentru 8 martie, când este sărbătorită Femeia. Prețul unui atelier este de 5 lei pe persoană. Materialele sunt puse la dispoziție de muzeu, programările putând fi făcute la același coordonator Claudia Balaș.

Atelierele de pictură pe sticlă vor fi pe parcursul lunilor martie și aprilie, între orele 11:00 – 13:00.

„Participanții vor picta pe sticle elemente florale de primăvară și scene legate de sărbătoarea Paștelui”, anunță Muzeul Județean Olt.

Costul acestui atelier este de 10 lei pentru o persoană, cu durata de două ore, iar materialele sunt puse la dispoziție tot de muzeu. Persoană de contact este dr. Iohana Brătoi, coordonatul atelierului, la numărul de telefon 0747.427.513.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.