15.2 C
Slatina
miercuri,8 mai,2024

Ultimele Articole

Senatorul PSD de Olt Siminica Mirea: „Rămân aceeași persoană permanent preocupată de problemele românilor şi de identificarea soluţiilor”

- Advertisement -

O nouă sesiune parlamentară a fost începută miercuri, 1 februarie, iar la baza acesteia stă, din punctul de vedere al senatorului PSD de Olt Siminica Mirea, un nou plan de acțiune pentru interesele cetățenilor și ale țării. Politicianul oltean subliniază că rămâne aceeași persoană ca și până acum, problemele românilor și identificarea soluțiilor fiind prioritate pentru aceasta.

„În ceea ce urmează, obiectivele sunt ambițioase, iar orice demers pentru bunăstarea dumneavoastră va fi, ca până acum, prioritar pentru mine. Motiv pentru care vă lansez invitația și în această sesiune parlamentară de a-mi transmite orice situație, problemă, doleanță sau inițiativă și vă asigur că voi depune toate eforturile pentru soluţionarea acestora. Rămân aceeași persoană permanent preocupată de problemele românilor şi de identificarea soluţiilor. Știți foarte bine că politică reprezintă o răspundere exclusiv cetăţenească, iar împreună putem construi o comunitate mai bună, unde fiecare să aibă o şansă și o posibilitate de a reuşi în viaţă pentru a-și aduce contribuţia”.

Programul Senatului României poate fi consultat la următoarea adresă de Internet: www.senat.ro.

Iar senatorul PSD de Olt Siminica Mirea are program de audiențe cu oltenii care vor să-i spună problemele pe care le au în municipiul Slatina – joi, între orele 09:00 – 11:00, și în orașul Piatra Olt – vineri, în intervalul orar 10:00 – 11:00.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți