8.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Locuitorii municipiului Caracal, lăsați fără apă la robinete din cauza înlocuirii unui branșament la un bloc de pe strada Olteniei

- Advertisement -
Dacă orașul Piatra Olt este lăsat fără apă potabilă pentru trei ore, din cauza montării unui hidrant în zona unui supermarket din localitate, municipiul Caracal se va afla și el în aceeași situație când caracalenii vor fi lăsați fără apă la robinete, pentru șase ore, având în vedere că se înlocuiește un branșament la un bloc de pe strada Olteniei.
Echipele de intervenție ale Sediului Secundar al CAO se vor afla la fața locului, lucrările afectând toată urbea. Compania fac apel la caraceleni pentru a-și asigura rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic.
„Compania de Apă Olt Sediul Secundar Caracal va interveni pentru înlocuirea unui branșament, pe strada Olteniei, blocul 4 A. Serviciul de alimentare cu apă va fi oprit în noaptea aceasta (noapte de 2 spre 3 februarie 2023 n.r.), în intervalul orar 23:00 – 05:00, în tot municipiul Caracal. Facem apel la cetățenii din municipiul Caracal să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei”, arată reprezentanții companiei.
CAO mai precizează că, o perioadă după finalizarea lucrărilor, în zona municipiului Caracal pot să apară modificări ale turbidității apei.
Sursă foto: Centrul municipiului Caracal – zona Piața Agroalimentară
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți