8.1 C
Slatina
marți,19 martie,2024

Ultimele Articole

Eleva de la LPS Slatina s-a întors. A fost plecată la o prietenă în Caracal

- Advertisement -

UPDATE: Vineri, 3 februarie, în jurul orei 12:00, minora a revenit la Slatina, la domiciliul său. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că minora s-a aflat pe raza municipiului Caracal, județul Olt, unde a locuit la o prietenă. Eleva de la LPS Slatina le-a declarat oamenilor legii că pe perioada cât a lipsit nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Știrea inițială: Poliţiştii din Olt caută o adolescentă, în vârstă de 14 ani, din municipiul Slatina, care acum trei zile a plecat voluntar de la instituția de învățământ la care studia și până acum nu a mai revenit. Aceasta stă într-un complex de servicii de tip rezidențial pentru copii din Slatina și nici acolo nu a mai ajuns, spun reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

O educatoare din cadrul centrului a sesizat dispariția elevei chiar în ziua când aceasta a fost văzută ultima oară.

„La data de 31 ianuarie, în jurul orei 16:15, polițiștii Poliției municipiului Slatina au fost sesizați de o femeie, educatoare în cadrul CSRC ‘Sfântul Valentin’, din Slatina, cu privire la faptul că, în aceeași zi, Florina Andreea Radu, de 14 de ani, din localitate, a plecat voluntar de la Liceul cu Program Sportiv Slatina și nu a mai revenit nici la unitatea școlară și nici în centru”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al IPJ.

Se pare că nu este pentru prima dată când fata dispare. Aceasta pleca frecvent, însă a doua zi se întorcea singură, dar nu puține au fost dățile când și polițiștii au fost sesizați cu privire la plecările voluntare ale acesteia.

Semnalmentele elevei dispărute de la LPS Slatina subt: înălţime 1,72 metri, greutate 50 de kilograme, ochi căprui, fața rotundă, ten deschis, păr negru, vopsit, lung și drept, fără semne particulare.

La momentul plecării, minora purta o geacă din fâș de culoare neagră, pantaloni din blug de culoare neagră, iar în picioare purta pantofi sport de culoare neagră.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea fetei sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți