10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Bărbat reținut de polițiștii olteni după ce și-ar fi agresat sexual fiica de 16 ani

- Advertisement -

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Olt, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, au reținut marți, 7 februarie, un bărbat, în vârstă de 46 de ani, cercetat pentru agresiune sexuală. Olteanul și-ar fi abuzat fizic și emoțional fiica, o adolescentă de 16 ani.

Fapta ar fi avut loc pe 10 ianuarie, minora fiind mângâiată de tatăl său. Potrivit unor surse, fata ar fi fost agresată sexual de acesta în repetate rânduri, însă niciodată nu a fost vorba de relații intime între ei. Oamenii legii au întocmit dosar penal pe numele bărbatului.

„În fapt, la data de 10 ianuarie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din județul Olt, ar fi abuzat-o fizic și emoțional pe fiica sa minoră, în vârstă de 16 ani. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală, fiind continuate cercetările în vederea documentarii activității infracționale”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Marți, în urma probatoriului administrat, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, pe numele olteanului de 46 de ani fiind emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, urmând ca miercuri, 8 februarie, să fie prezentat Judecătoriei Balș cu propuneri legale.

Documentarea activității infracționale săvârșită de bărbat a beneficiat de suportul de specialitate al Serviciului Operațiuni Speciale Olt și Biroului Operațiuni Speciale Craiova.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți