13.1 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

FOTO & VIDEO. Anexa unei case s-a făcut scrum în urma unui incendiu violent izbucnit în Dăneasa. O persoană a suferit atac de panică

- Advertisement -

Pompierii Stației Stoenești și pompierii Detașamentului Caracal, cu două autospeciale de stingere și un echipaj de paramedici SMURD, au intervenit marți în satul Zănoaga al comunei Dăneasa, pentru a stinge un incendiu puternic izbucnit la o anexă gospodărească. În sprijinul militarilor au acționat și pompierii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Drăgănești Olt, cu o autospecială de stingere, și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Dăneasa, cu un buldoexcavator. În urma incendiului, o persoană a suferit atac de panică și a avut nevoie de primul ajutor.

Focul a fost unul violent, cu flăcări mari și degajări de fum, pentru stingerea acestuia salvatorii acționând aproape două ore. Pentru că exista și pericol de explozie, o butelie a fost scoasă într-un timp scurt din anexă.

„La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta cu flacără deschisă și degajări mari de fum, existând posibilități de propagare la o locuință aflată în imediata apropiere. Pe timpul intervenției, a fost extrasă o butelie, care prezenta pericol de explozie. Pentru lichidarea incendiului și îndepărtarea efectelor negative, pompierii au acționat aproximativ două ore”, a declarat Alina Oprea, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.

O persoană, care a avut un atac de panică, a fost asistată de către echipajul SMURD la locul evenimentului și transportată la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina.

În urma incendiului devastator, au ars anexa și bunurile aflate în aceasta și a fost afectat acoperișul locuinței aflată în imediata apropiere, pe o suprafață aproximativ șase metri pătrați.

Potrivit pompierilor, cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost aragazul lăsat în funcțiune, nesupravegheat.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți