22.3 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Copil de 12 ani, din Slatina, rănit ușor în urma unui accident produs în parcarea de la Kaufland Steaua

- Advertisement -
Accident de circulație, vineri seara, în jurul orei 17:30, în parcarea supermarketului Kaufland din Cartierul Steaua al municipiului Slatina. Un băiat de 12 ani, din localitate, a fost lovit la un picior de un autoturism condus de o șoferiță de 20 de ani, tot din Slatina.
Polițiștii au fost sesizați prin apelul de urgență 112, cu privire la faptul că, în parcarea centrului comercial situat pe strada Artileriei din Slatina Slatina, a avut loc evenimentul rutier, pentru cercetări la fața locului deplasându-se polițiștii Biroului Rutier Slatina.
Victima a fost transportată la spital pentru investigații medicale.
„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, a fost implicat un autoturism condus de o tânără, în vârstă de 20 de ani, din municipiul Slatina și un pieton, respectiv un minor, în vârstă de 12 ani, din aceeași localitate. În urma evenimentului rutier, pietonul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, a spus Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Poliției Olt.
Potrivit unor surse, șoferița nu s-ar fi asigurat corespunzător pe una dintre străduțele parcării Kaufland Steaua și l-a acroșat pe băiatul de 12 ani.
Tânăra de 20 de ani a fost testată de polițiști cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătamare corporală din culpă.
Sursă foto: prezentare generală
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți