19.1 C
Slatina
duminică,8 septembrie,2024

Ultimele Articole

Un bărbat s-a răsturnat cu mașina pe strada Vintilă Vodă din Slatina. Șoferul era băut bine

- Advertisement -

Accident rutier, sâmbătă seara, în jurul orei 21:30, pe strada Vintilă Vodă, din municipiul Slatina. Un bărbat din localitate a lovit cu autoturismul pe care îl conducea un container cu material antiderapant de pe marginea drumului, în urma impactului violent răsturnându-se pe carosabil. Polițiștii au stabilit că șoferul era într-o stare avansată de ebrietate.

În urma apelului de urgență la 112, la fața locului s-au deplasat, pentru cercetări, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, a fost implicat un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din municipiul Slatina, care, din cauze ce urmează a fi stabilite, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune frontală cu un container ce conținea material antiderapant, răsturnându-se pe partea carosabilă. În urma evenimentului rutier nu au rezultat victime omenești, fiind produse doar pagube materiale”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Bărbatul a fost testat de polițiști cu aparatul alcooltest, rezultând o concentrație alcoolică de 1,45 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți