10.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Șofer din Slatina, prins sub influența drogurilor. Consumase cocaină și conducea cu viteză excesivă un autoturism

- Advertisement -

Un slătinean de 25 de ani s-a ales cu dosar penal după ce a fost depistat sub influența drogurilor la volanul mașinii pe care o conducea. Consumase cocaină, iar polițiștii rutieri l-au amendat pentru că avea voteză excesivă, lăsându-l și fără permisul auto.

Fapta a fost constatată de oamenii legii în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 23:45.

„Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slatina, în timp ce desfășurau activități specifice, au depistat în trafic, pe strada Barajului, din municipiul Slatina, un autoturism ce circula cu viteza de 108 kilometri pe oră (km/h), pe un sector de drum cu limita maximă de viteză de 50 de km/h. Autoturismul a fost oprit, iar la volanul acestuia a fost identificat un tânăr în vârstă de 25 de ani, din municipiul Slatina. În urma verificărilor efectuate, întrucât tânărul prezenta un comportament suspect, s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul DrugTest, care a indicat prezența unor substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv, respectiv T1A COC”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Tânărul de 25 de ani a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Slatina pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței substanțelor psihoactive în organism.

Polițiștii au amendat conducătorul auto cu 1.305 lei, iar pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Totodată, slătineanului i-a fost reținut și permisul de conducere.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți