2.3 C
Slatina
sâmbătă,9 decembrie,2023

Ultimele Articole

Deputatul PSD de Olt Adrian Chesnoiu: „Legea laptelui și produselor lactate, corectă și responsabilă. Ne protejează de marketingul înșelător”

- Advertisement -
Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor a anunțat că începând de luni, 13 februarie, medicii veterinari oficiali din cadrul direcțiilor sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor județene și a municipiului București, în colaborare cu inspectori ai Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor și Agenției Naționale de Administrare Fiscală, vor merge în echipe mixte în hypermarket-uri/supermarket-uri și magazine alimentare, pentru a-i informa și consilia pe operatorii economici cu privire la responsabilitățile ce le revin, ca urmare a intrării în vigoare a Legii 307/2022. Legea a fost susținută și de deputatul PSD de Olt Adrian Chesnoiu, fost ministru al Agriculturii, care spune că este una corectă și responsabilă, ce îi protejează pe consumatori de marketingul înșelător.
Parlamentarul social democrat oltean spune că această le instituie obligativitatea separării la vânzare a produselor care conțin grăsimi de cele care au lapte autentic, pentru a nu se mai crea confuzii.
„Așa da. «Legea laptelui și produselor lactate», pe care am susținut-o ca necesitate pentru protejarea consumatorilor și recunoașterea muncii procesatorilor români, trebuie respectată! Este o lege corectă și responsabilă, care ne protejează de marketingul înșelător. Legea instituie obligativitatea separării la comercializare a produselor care conțin grăsimi hidrogenate/vegetale de cele care conțin lapte autentic. Ele trebuie vândute doar în spaţii separate de produsele care conțin lapte autentic, astfel încât să nu se mai creeze confuzii”, a declarat deputatul PSD de Olt Chesnoiu.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți