19.1 C
Slatina
miercuri,1 mai,2024

Ultimele Articole

Magazine în care se vând produse alimentare și nealimentare, controlate de polițiștii slătineni. Două societăți au fost închise

- Advertisement -

Poliţiştii Biroului Ordine Publică al Poliției Municipiului Slatina, împreună cu reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică și ai Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Olt au desfăşurat marți o nouă acţiune în Slatina, pentru a verifica dacă reprezentanții societăților comerciale respectă normele igienico-sanitare. Dacă cinci astfel de magazine au fost amendate cu peste 60.000 de lei, două dintre ele au fost și închise. 

Activitățile de control au fost efectuate în intervalul orar 09:00 – 14:00 și au vizat firmele din municipiul Slatina, care au ca obiect de activitate comercializarea produselor alimentare și nealimentare. În cadrul activităţilor desfăşurate, ca urmare a deficiențelor constatate, echipele de control au aplicat cinci sancţiuni contravenţionale, cuantumul amenzilor fiind de 66.000 de lei. De asemenea, ca măsură complementară a abaterilor constatate, inspectorii din cadrul Direcției de Sănătate Publică Olt au dispus suspendarea activității pentru două societăți comerciale.

Potrivit unor surse, societățile închise sunt din Slatina, una fiind un magazin mixt cu bar de pe strada Fundătura Oltului și un magazin mixt de pe strada Oltului, în acestea vânzarea produselor fiind făcută în condiții igienico-sanitare necorespunzătoare.

Polițiștii slătineni spun că astfel de acțiuni de verificare și control vor continua și în perioada următoare.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți