11.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Casieria Primăriei Slatina, din partea de jos a urbei, spartă miercuri noaptea

- Advertisement -

Spargere la casieria Primăriei Slatina, situată pe strada Mihail Kogălniceanu, în partea de jos a urbei, în noaptea de miercuri spre joi, 15 spre 16 februarie. În jurul orei 07:00 a dimineții de joi, polițiștii olteni au fost sesizați prin apelul 112 cu privire la cele întâmplate în cursul nopții.

Mai multe echipaje ale Inspectoratului de Poliție Județean Olt au ajuns imediat la fața locului, pentru a face cercetări. Alături de acestea, aici se află și Alin Calotă, directorul Direcției Economice a Primăriei Slatina.

Potrivit polițiștilor, reprezentanții Primăriei Slatina fac acum o inventariere a bunurilor din interiorul clădirii pentru a vedea dacă au dispărut sau nu bunuri.

În clădirea unde a fost spargerea funcționează al doilea spațiu unde pot fi plătite de slătineni taxele și impozitele, pe lângă cel de pe strada Toamnei.

Din primele date, încasările din ziua de miercuri erau deja depuse la bancă.

Surse din interiorul instituției administrative spun că ar fi dispărut un seif care se pare că era gol. Potrivit altor surse, seiful ar fi fost pus într-o pubelă de gunoi de doi indivizi care aveau cagule pe cap, aceștia fiind suprinși de camerele de supraveghere video din zonă. Fapta ar fi fost comisă de hoți miercuri seara, în jurul orei 21:00.

Polițiștii au stabilit că doar acest bun a fost furat din interiorul casieriei, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru furt calificat.

„La data de 16 februarie 2023, în jurul orei 07:00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns, prin efracție, în sediul unei instituții publice din municipiul Slatina. La fața locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare, care, din primele verificări, a stabilit faptul că, în noaptea de 15 spre 16 februarie 2023, persoane necunoscute ar fi pătruns, prin efracție, în sediul instituției publice din Slatina, de unde ar fi sustras un seif gol. În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate în vederea identificării persoanelor bănuite, stabilirii situației de fapt și dispunerii de măsuri legale”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți