26.2 C
Slatina
luni,6 mai,2024

Ultimele Articole

Posturile de director medical și director de îngrijiri medicale de la SJU Slatina, scoase la concurs

- Advertisement -

Spitalul Județean de Urgență Slatina, cea mai mare unitate medicală din județul Olt, a scos la concurs două posturi de conducere importante. Este vorba despre postul de director medical și postul de director de îngrijiri medicale.

Candidații interesați de postul de director medical, ocupat în prezent, prin interimat, de chirurgul plastician Florin Popa, din luna februarie a anului 2022, după demisia medicului chirurg Radu Ene, se pot înscrie până în 28 februarie, examenul fiind programat pe data de 13 martie.

Proba scrisă, care constă în test grilă de verificare a cunoștințelor din legislație, va fi pe 13 martie, interviul de selecție având loc pe 21 martie.

În vederea organizării concursului, au fost stabilite următoarele criterii specifice ce trebuie respectate de doctorii care se înscriu:

– sunt absolvenți de învățământ universitar de lungă durată, cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul medicină, specializarea Medicină;

– sunt confirmați medic specialist sau medic primar;

– au vechime de minimum 5 ani în specialitate.

Pentru postul de director de îngrijiri medicale, care este ocupat de asistentul Mirela Stăncioiu, dosarele pot fi depuse de cei interesați până pe 28 februarie, proba scrisă urmând a se desfășura pe 9 martie, susținerea proiectului de specialitate pe 14 martie, iar interviul de selecție pe 17 martie.

Spitalul Slatina este condus de managerul Angela Nicolae, care din primăvara anului trecut l-a ocupat prin concurs, înainte ocupându-l prin interimat timp de mai bine de un an.

Informații suplimentare despre ambele concursuri pot fi consultate și pe site-ul oficial al SJU Slatina, la Secțiunea Concursuri.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți