10.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

O șoferiță de 18 ani a intrat cu autoturismul pe care îl conducea în două mașini parcate pe o stradă din Slatina

- Advertisement -

Eveniment rutier în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 05:30, la intersecția străzii Cuza Vodă cu Văilor, din municipiul Slatina. O șoferiță de 18 ani, cu permisul de conducere obținut recent, a intrat cu autoturismul pe care îl conducea în două mașini parcate pe strada Văilor, dar și într-un pom. Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime și doar cu pagube materiale.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la intersecția celor două artere rutiere, s-a produs acest eveniment rutier.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat că în eveniment au fost implicate trei autovehicule, respectiv un autoturism condus de o tânără, în vârstă de 18 ani, din municipiul Slatina și două autoturisme ce se aflau parcate regulamentar. În urma evenimentului rutier, nu au existat victime omenești, fiind produse doar pagube materiale”, a declarat Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Potrivit unor surse, se pare că lipsa de experință în ale condusului și-a spus cuvântul în acest caz. Șoferița nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum și a pierdut controlul direcției de deplasare, intrând în cele două autoturisme parcate.

Tânăra de 18 ani a fost testată de oamenii legii cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii au întocmit actele de constatare a evenimentului și au eliberat autorizațiile de reparație pentru autovehiculele implicate în eveniment.

Totodată, conducătoarea auto a fost amendată cu 870 de lei, iar ca măsură complementară polițiștii i-au reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 60 de zile, fiindu-i eliberată o dovadă înlocuitoare, cu drept de circulație 15 zile.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți