14.7 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Accident rutier grav la Potcoava. Un biciclist a intrat într-o autoutilitară

- Advertisement -

Grav accident de circulație luni dimineață, în jurul orei 09:00, pe Drumul Județean 703 C, în orașul Potcoava. Un biciclist de 46 de ani, din localitate, a intrat într-o autoutilitară de transport pâini și produse de panificație, în urma coliziunii violente acesta fiind transportat în comună la spital. În urma apelului de urgență la 112, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Potcoava s-au deplasat la fața locului pentru a efectua cercetări și a stabili împrejurările producerii evenimentului.

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în accident, a fost implicată o autoutilitară condusă de un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din comuna Vedea, județul Argeș, și un biciclist, respectiv un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din orașul Potcoava, județul Olt. În urma evenimentului rutier, biciclistul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Bărbatul din Potcoava a fost transportat în stare gravă la spital, fiind în comă, de aici fiind transferat la un spital din Craiova, ulterior fiind readus și internat în Spitalul Slatina.

Sursă foto: Yonut Daniel Florea (pagină Facebook)

Potrivit unor surse, biciclistul ar fi vinovat de producerea evenimentului rutier, având în vedere că nu s-ar fi asigurat corespunzător la efectuarea unei depășiri și a intrat în coliziune cu autoutilitara condusă de șoferul din Vedea, care se deplasa din sens opus.

Conducătorul autoutilitarei a fost testat de oamenii legii cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, iar bărbatul de 46 de ani nu a putut fi testat din cauza stării de sănătate în care se afla.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți