13.1 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

Bărbat din Cârlogani, cercetat penal pentru uciderea a patru câini, cu intenție

- Advertisement -

Un bărbat de 67 de ani, din comuna Cârlogani, s-a ales cu dosar penal după ce luni după-amiază a ucis patru câini, cu intenție. Olteanul a omorât animalele care erau proprietatea unei argeșence de 79 de ani.

Femeia, originară din municipiul Pitești, a depus în acest sens o plângere scrisă la Poliție, la fața locului ajungând oameni ai legii din Găneasa, dar și un echipaj al Poliției Animalelor.

„La data de 21 februarie, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Găneasa din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au fost sesizați, prin plângere scrisă, de o femeie, în vârstă de 79 de ani, din municipiul Pitești, județul Argeș, cu privire la faptul că un bărbat ar fi ucis mai mulți câini, în comuna Cârlogani, județul Olt. La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Găneasa și ai Biroului pentru Protecția Animalelor, care, din primele verificări, au stabilit faptul că, la data de 20 februarie, în jurul orei 15:00, un bărbat, în vârstă de 67 de ani, din comuna Cârlogani, ar fi ucis prin acte de violență patru câini de rasă comună”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al IPJ.

Sursă foto: Amator (Imagini cu puternic impact emoțional)

Autorul oribilei fapte, potrivit unor surse fost tehnician veterinar până acum câțiva ani, a fost ridicat și dus la Poliție pentru a da explicații cu privire la cele întâmplate, spunând totodată și motivul pentru care acesta a omorât cei patru câini. Aceleași surse spun că bărbatul a recurs la acest gest după ce câinii reclamantei i-ar fi mâncat câteva găini.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept, cercetările fiind continuate pentru stabilirea situației de fapt și dispunerea de măsuri legale.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți